Welke pedicure behandelingen zijn er?

Bij Zazi’s Beautyworker begrijpen we hoe belangrijk het is om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Daarom bieden we verschillende pedicure behandelingen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu dringende verlichting nodig hebt, een basis pedicure wilt, of jezelf wilt trakteren op pure luxe, wij hebben de perfecte behandeling voor jou!

Spoed Pedicure

Heb je maar één specifiek probleem dat direct aandacht vereist? Onze Spoed Pedicure is perfect voor jou! We richten ons volledig op datgene wat jou prioriteit heeft, of het nu gaat om het knippen van nagels, het verwijderen van pijnlijke likdoorns, eeltverwijdering of het behandelen van kloven. Snel, effectief, en precies wat je nodig hebt.

Basis Pedicure

Onze Basis Pedicure is een complete behandeling om je voeten in topconditie te brengen. Dit omvat nagels knippen, vijlen in model, eelt verwijderen, eventuele likdoorns verwijderen, kloven behandelen en afsluiten met een voedende voetcrème. Een essentiële verzorging voor gezonde en mooie voeten.

Spa Pedicure

Wil je jezelf trakteren op pure verwennerij? Kies dan voor onze Spa Pedicure! Begin met een luxe voetenbad, gevolgd door een zachte voetenscrub. We knippen je nagels, vijlen ze in model, verwijderen eelt en likdoorns, behandelen kloven en sluiten af met een hydraterende voetcrème. Dit is pure ontspanning en verjonging voor je voeten.

Onze pedicure behandelingen zijn ontworpen om jouw voeten te laten stralen en je te laten genieten van het ultieme comfort. Boek nu jouw pedicure bij Rijolis en geef je voeten de liefde en zorg die ze verdienen!

 

*Op dit moment is het nog niet mogelijk om de nagels te laten lakken. Dit komt in de toekomst nog wel!