Wax Weetjes

Wax technician Vlaardingen

Hoe lang moeten de haartjes zijn?

Als u altijd heeft geschoren, laat dan de haartjes het liefst 3 weken groeien voor uw behandeling. Houd hier s.v.p. rekening mee, want het is zonde als we u niet kunnen behandelen omdat de haartjes te kort zijn om te waxen. Voor uw benen zou dit naar gelang het type haargroei zelfs iets langer kunnen duren.

Hoe lang blijft het gladde resultaat?

Het verschilt echt per persoon maar u zult in de eerste 3 weken na uw wax beurt een geringe teruggroei zien. Pas na de 3 weken zal de groei weer toenemen. Het is dus aan te raden iedere 4 weken te waxen. Bij klanten die altijd geschoren hebben komt het super gladde resultaat meestal een paar behandelingen later, dit i.v.m. met trage stoppeltjes die nog uit moeten groeien. Bent u eenmaal een diehard waxer dan zult u zien dat de haargroei echt afneemt!

Wax Weetjes

Doet dat nou geen pijn?

We kunnen niet liegen, natuurlijk doet het een beetje pijn. Voor de één iets meer dan voor de ander MAAR er is geen enkel persoon die niet gewaxt kan worden! Bent u echt heel bang om gewaxt te worden of heeft u ooit een slechte ervaring meegemaakt? Dan is het verstandig om voor de Sensitive Wax behandeling te kiezen. Wij nemen dan meer tijd voor u en kunnen u de juiste hulp bieden om toch door te zetten. Hierin zijn wij gespecialiseerd!

Waarom zou ik waxen?

Tja, waarom zou u blijven scheren?

Waxen geeft een compleet glad resultaat – bij scheren ontstaan na een paar uur al stoppeltjes. Waxen behoeft maar gemiddeld 1x per maand –  scheren iedere dag. Waxen resulteert in afname van de haargroei – scheren veroorzaakt een dikkere structuur van het haar. Die gladheid van waxen is gewoon niet te evenaren! Denk maar aan die super gladde huid, OVERAL! Ja, ook daar ja!

Hoe vaak moet ik waxen?

Mocht u het mooie resultaat willen behouden dan kunt u echt het beste om de 3 tot 4 weken waxen. WELLL. houdt het resultaat bij en zal aan de hand hiervan kunnen adviseren of u misschien sneller kunt waxen of juist langer zou kunnen tot de volgende afspraak.

Hoe zit het met de hygiëne?

Schoon, schoon, schoon! En dit willen wij ook graag zo houden! We werken met schone spatels en schone waxpotten in een schone, gedesinfecteerde behandelkamer. Daarom hebben we voor het interieur van de salon ook voor wit gekozen.

Wax Well Vlaardingen

Zo zijn onze manieren.

WELLL voert alle wax behandelingen uit die u zich maar kunt voorstellen, JA! ALLES! Dit betekent dat wij van u verwachten ons met een gezonde lichaamshygiëne te bezoeken. Dus: fris gedoucht en lekker ruikend!

Waarom betalen mannen meer dan vrouwen?

De gemiddelde man is een stukje groter dan de vrouw, en over het algemeen hebben mannen iets meer haar dan vrouwen. WELLL wil de kwaliteit blijven garanderen, niet afraffelen! Daarom plannen wij voor mannen iets meer tijd in.

Moet ik het nog bijhouden tussen de behandelingen door?

Nee alstublieft niet, de haartjes komen zachter en dunner terug, maar wanneer u tussendoor gaat scheren worden ze meten weer dikker! Dus niet doen.

Mag ik mijn kleding aanhouden?

Ehm nee! Bij de meeste wax behandelingen zult u toch echt uw kleding uit moeten doen. We werken met vloeibare producten die anders vlekken kunnen nalaten op uw kleding. Ook is het voor ons erg onhandig als er kleding in de weg zit. Maakt u zich geen zorgen, u zult zich binnen enkele minuten weer op uw gemak voelen. En het is een beetje hetzelfde als je zou vragen aan de kapper of je je hoed mag ophouden.

Vragen? Bel 06-27541199 voor meer informatie, of maak direct een afspraak!


Wat anderen vinden van WELLL: