Welke gezichtsbehandeling heb ik nodig?

Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Onze schoonheidsspecialist zal naar gelang de huiddiagnose de producten aanpassen, of u adviseren de behandeling uit te breiden. Al deze behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met bijvoorbeeld een wenkbrauw behandeling of een hydraterende oogbehandeling.

facial-vlaardingen

Mini Facial (€17)

Een fijne gezichtbehandeling voor als u weinig tijd heeft. Deze behandeling wordt aangepast aan waar uw huid op dat moment het meest behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld een dieptereiniging of misschien juist alleen een oppervlaktereiniging en een masker.

facial-1

1 uurs behandeling (€35)

Deze behandeling is erop gericht om uw huid een goede oppepper te geven. Na een korte reiniging en huiddiagnose zullen wij uw huid diep reinigen d.m.v. stoom en peeling. Er wordt extra aandacht besteed aan het reinigen van de verstopte poriën. Hierna volgt een masker naar huidtype. Als afsluiting wordt uw pH-waarde weer in balans gebracht en zal er een geschikte dagverzorging aangebracht worden. U zult naar huis gaan met een superschone, gladde huid. Deze behandeling is geschikt voor iedereen en is daarom een goede kennismaking met gezichtsbehandelingen.

1,5 uurs behandeling (€55)

Deze behandeling heeft naast het reinigende ook een grote focus op het ontspannende effect. Na een korte reiniging en huiddiagnose zullen wij uw huid diep reinigen d.m.v. stoom en peeling. Er wordt extra aandacht besteed aan het reinigen van de verstopte poriën. Hierna ontvangt u een uitgebreide gezichtsmassage. Deze massage is puur op uw ontspanning gericht en zal u versteld doen staan. De behandeling sluiten wij af met een masker naar huidtype, uiteraard het herstellen van de pH-waarde plus het aanbrengen van geschikte dagverzorging. Deze behandeling is een must voor iedereen die echt even wil ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.


Wat anderen vinden van WELLL: