Welke gezichtsbehandeling heb ik nodig?

Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Onze schoonheidsspecialist zal naar gelang de huiddiagnose de producten aanpassen, of u adviseren de behandeling uit te breiden. Al deze behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met bijvoorbeeld een wenkbrauw behandeling of een hydraterende oogbehandeling.

facial-vlaardingen

                                           The Grand Gesture 

Deze gezichtsbehandeling is de kers op de taart, een overdaad aan luxe!

Wat zijn de stappen :

De behandeling begint met een enzymatische reiniging gevolgd door een fruitzuur peeling. Na de dieptereiniging wordt de huid behandeld met een hoogfrequentie stick. Dit bevorderd de genezing van de huid en zorgt voor een betere opname van alle actieve ingredienten tijdens de behandeling. Dan volgt er een uitgebreide massage van nek decollete en gezicht. Hierna komt het hydro jelly masker en oogbehanding incl serum. De behandeling wordt afgerond met een aangepaste dag verzorging incl serum en oogverzorging.


The Glam 

Heeft u zin om uzelf echt eens in de watten te leggen en volledig tot rust te komen? Dan is dit een gezichtsbehandeling voor u!

Wat zijn de stappen :

Na een heerlijke ontspannende reiniging kijkt onze WELLL. specialist goed naar uw huid zodat in de rest van de behandeling alle produkten volledig worden aangepast aan uw huid.

Dan volgt er een dieptereiniging icm het verwijderen van onzuiverheden. Deze wordt gevolgd door een uitgebreide gezicht, nek en schouder massage.

Hierna volgt er een huidserum, masker inclusief oogmasker en wordt de behandeling afgesloten met een serum een dagverzorging en een oogcontour verzorging.

The Urban 

Bent u een blij met uw huid en wilt u alleen het broodnodige doen om uw huid in topconditie te houden, dan is onze urban treatment een goede zet

Wat zijn de stappen:

Na een uitvoerige reiniging zal onze WELLL. specialist uw huid diagnose uitvoeren. Na deze diagnose worden de produkten tijdens de behandeling aangepast naar gelang uw huidtype. Dan volgt er een dieptereiniging icm het verwijderen van onzuiverheden.

Hierna volgt er een masker en wordt de behandeling afgesloten met een heerlijk serum en dagverzorging.

                                                    The Quick Fix 

Heeft u niet genoeg tijd , maar u wilt toch een stralende glowy skin ? Dan is een quick fix meer voor u bestemd !

Wat zijn de stappen:

De snelheid van deze behandeling bepaalt incl uw huidtype wat de behandeling exact gaat inhouden. Dit kan dus zijn dat we alleen een dieptereiniging doen ivm gerstekorrels of alleen een korte fruitzuur of een vochtbooster om je gezicht weer te laten stralen.

                                                   The Junior 

Heeft u een tiener die net in die fase zit waarin hun huid niet echt mee wil werken, dan is onze junior treatment 1x per maand dé oplossing.

Wat zijn de stappen:

Naar gelang huidtype en mate van onzuiverheden worden alle produkten tijdens deze behandeling aangepast. Er wordt uiteraard gefocused op de dieptereiniging vd porien maar de ene huid heeft misschien meer vocht nodig en de andere meer kalmering. De behandeling wordt dan ook afgesloten met een heerlijk masker en dagverzorging.

                                            Back up Back up! 

Uw rug blijft toch altijd een lastige plek om te bereiken. Daarom hebben wij deze behandeling in het leven geroepen.

Wat zijn de stappen; we beginnen met een fruitzuur behandeling om de huid goed voor te weken, hierna volgt een intensieve reiniging waarbij verhoorningen en verstopte porien helemaal verdwijnen. Wij sluiten af met een kalmerende rug lotion.

 

                                                           The V 

Het gezond houden van de huid na een brazilian wax kan soms wat extra hulp gebruiken, daarom; onze V Treatment!

Wat zijn de stappen;

De huid van uw schaamstreek (alleen bovenop) zal eerst worden voorbehandeld met een peeling. Hierna doen wij een dieptereiniging en verwijderen we alle ingegroeide haartjes. De huid wordt gevoed en gedesinfecteerd met een masker in combinatie met een hoogfrequent apparaat. Hierna verzorgen wij jouw huid met een hydraterende behandeling.

                                      Hydro Jelly Mask

Dit masker kunt u bij vele van onze behandelingen bijboeken. Het is een gelei masker dat bordevol elektrolyten zit, en dit werkt enorm hydraterend dus zorgt het voor die heerlijk glow! Geschikt voor alle huidtypen 


Wat anderen vinden van WELLL: