Over Ons

Trudy 

In 2014 heb ik mijn eigen salon WELLL. geopend. Voor die tijd werkte ik meer dan 13 jaar voor verschillende schoonheids- en waxsalons in Nederland en Nieuw-Zeeland, als schoonheidsspecialist, spa-manager en senior wax-technician. Met WELLL. wil ik een plek bieden waar mensen zich thuisvoelen en na hun bezoek uitgerust en meer zelfverzekerd zijn. De ware schoonheid komt van binnen, wij helpen alleen een beetje met de buitenkant.

In 2018 heb ik de opleiding voor permanente make-up gevolgd aan de Skinquip PMU vakschool. Ik ben verliefd geworden op dit vak en wil hierin blijven groeien, zodat ik nog meer mensen blij kan maken!

Trudy Kanselaar Salon WELLL

 

Dilara

Hallo iedereen! Ik zal me even voorstellen, ik ben Dilara en ben 20 jaar oud.Ik heb de opleiding schoonheidsspecialist gevolgd en ben nu sinds oktober gediplomeerd als schoonheidsspecialist. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik een jaar lang stage gelopen bij WELLL. en nu werk ik hier een paar dagen in de week. 

De behandelingen die ik doe in de salon zijn: waxen, gezichtsbehandelingen en brow+lash lifting. Het leukste vind ik het waxen en de brow+lash lifting. Waarom? Omdat je gelijk het resultaat ziet na deze behandelingen. Ik heb hier heel veel geleerd, en doe dit werk met heel veel plezier!

Dilara Salon Welll

 

Yara

Hoi! Ik ben Yara en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste, ik zit in mijn laatste jaar en loop gezellig stage bij Trudy! Ik ben begin September 2020 begonnen bij WELLL. en leer hier super veel!

Ik heb voor schoonheidsspecialiste gekozen omdat ik mensen nog mooier wil maken dan dat ze al zijn. Ik vind het leuk om een lach op mensen hun gezicht te toveren en ze blij de salon te zien verlaten.

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Bel 06-27541199 voor meer informatie, of maak direct een afspraak!