Erkend leerbedrijf

Uit ervaring weten wij dat passie en deskundigheid moet groeien door veel praktijkervaring op te doen. Daarom zijn wij in maart 2018 officieel een erkend leerbedrijf geworden. Hiermee willen wij graag een steentje bijdragen aan het opleiden van professionele vakmensen.

Op dit moment hebben wij 1 stagiaire in dienst. Dit is Rijolis, die in September 2021 ons team is komen versterken. Zij is tweedejaars leerling in de opleiding voor schoonheidsspecialist niveau 4 aan het Zadkine in Rotterdam.
Rijolis is in het bezit van enorm veel enthousiasme voor ons mooie vak en kijkt ernaar uit bij WELLL. nog veel meer bij te leren. In 2022 hoopt zij haar tweede leerjaar te kunnen afronden en tot die tijd zal zij als stagiaire bij ons op de donderdag en zaterdag aanwezig zijn.
Met het aangaan van uw afspraak stemt u ermee in dat Rijolis bij de gehele behandeling aanwezig mag zijn. Ook zal zij onder begeleiding, gedeeltelijk of compleet, behandelingen uit kunnen voeren. Heeft u hier vragen over, laat ons dit dan s.v.p. van tevoren even weten.