SalvadoraHealingService

 

Mijn naam is Felicia, 

En ik ben masseuse, en ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit geweldige team en om jullie te voorzien van de meest ontspannende & genezende massages. In een rustige omgeving, omringd door kalmerende muziek en de geur van essentiële oliën, bevindt ik, met een stralende glimlach en een passie die voelbaar is, verwelkom ik iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en herstel.
Als masseuse heb ik de eer om jullie te helpen ontstressen en te zorgen voor jullie welzijn. Ik geloof dat een goede massage niet alleen fysieke voordelen biedt, maar ook mentale en emotionele rust kan brengen. Mijn doel is om jullie te helpen ontspannen, zodat jullie je weer opgeladen en energiek voelen.

Wat mij echt bijzonder maakt:

Is mijn vermogen om een persoonlijke band op te bouwen met mijn cliënten. Ik luister aandachtig naar jullie wensen en behoeften, en creëer een veilige en vertrouwde omgeving waarin mijn cliënten zich volledig kunnen ontspannen. Ik begrijp dat een goede massage niet alleen draait om de techniek, maar ook om de connectie tussen masseuse en cliënt. Mijn warme persoonlijkheid en empathie maken mijn massages nog effectiever en helend. Ik ben gedreven door mijn passie voor het vak en mijn verlangen om anderen te helpen. Ik geloof dat iedereen het verdient om zich goed te voelen, zowel fysiek als mentaal. Mijn doel is om een positieve impact te hebben op het welzijn van mijn cliënten en hen te helpen een gezonde balans te vinden in hun drukke leven.

Ik heb een passie voor het menselijk lichaam en de kunst van het masseren. Ik heb een uitgebreide opleiding gevolgd en ben gecertificeerd in verschillende massagetechnieken, waaronder relaxmassage, sportmassage, voetreflexologie, dry- cupping en nog veel meer. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de massagewereld.

Ik begrijp dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om massages. Daarom bied ik een breed scala aan behandelingen aan, zodat ik aan jullie individuele wensen kan voldoen. Ik sta altijd voor jullie klaar!

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en jullie te helpen ontspannen. Aarzel niet om contact met me op te nemen als jullie vragen hebben of als je een afspraak wilt maken. Samen kunnen we werken aan het creëren van een gezonde en ontspannen levenstijl.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

SalvadoraHealingService (Felicia)