Lash Styles

pic12

1 op 1 (natural)

Bij deze look gebruiken we iets dikkere haartjes waarbij we één haartje op ieder van uw eigen wimpers plaatsen. De dikte van deze haartjes hangt af van de natuurlijke dikte van uw eigen haartjes. Onze wimperstylist stylet de vorm en lengtes naar uw verwachtingen, uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.

pic10

2 op 1 (volume)

Bij deze Look gebruiken wij dunnere haartjes waarvan we er twee in waaiervorm op ieder van uw eigen wimpers plaatsen. Deze look geeft meer volume en tegelijk een zachtere look. Onze wimperstylist stylet de vorm en lengtes naar uw verwachtingen, uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.

pic20

3 of meer op 1 (3D Plus)

Deze look is de meest glamoureuze look, geschikt voor ieder die graag drama en beauty wil combineren. Het vergt een techniek waar wij uren aan training hebben ingestopt. Hierbij gaat het om drie of meer dunnere haartjes die handmatig in een waaiervorm aan één van uw eigen wimperhaartjes gezet worden. Ook deze look kan onze wimperstylist in vorm en lengtes aanpassen naar uw verwachtingen, uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel 06-27541199 voor meer informatie, of maak direct een afspraak!


Wat anderen vinden van WELLL: