Over mij

Na meer dan 13 jaar voor verschillende schoonheidssalons / waxsalons in Nederland en in Nieuw-Zeeland onder andere als Schoonheidsspecialist, Spa-manager en Senior wax-technician gewerkt te hebben, besloot ik uiteindelijk in 2014 mijn eigen praktijk te beginnen. Inmiddels is de salon uitgegroeid tot een hele drukke en gezellige schoonheidssalon waar ik met veel plezier een grote diversiteit aan clienten mag ontvangen.

In 2018 ben ik begonnen met een opleiding voor permanente make-up, deze heb ik volbracht aan skinquip PMU vakschool en ben ik verliefd geworden op dit vak. Ik hoop hier de komende jaren veel ervaring in op te bouwen zodat ik nog meer mensen blij kan maken.

WELLL, staat voor WELLBEING. WELLNESS voor man en vrouw. We hopen dat u zich door ons weer uitgerust en zelfverzekerd kunt voelen. De ware schoonheid komt van binnen, wij helpen u alleen een beetje met de buitenkant.

pic1

Het streven is om te blijven bijscholen in onze specialisaties. Zodoende hebben wij in 2015 een lidmaatschap verkregen van voor de WALAD (World Association of Lash Artistry and Development)

pic3

 Op onze thuis locatie in Vlaardingen voeren wij vele verschillende behandelingen uit. Uiteraard zitten hier naast onze specialisatie in de brazilian wax voor mannen en vrouwen ook een paar andere specialisaties tussen dus lees snel verder!

Wij willen u graag inspireren met onze passie & kwaliteit, hierbij heet ik u dan ook van harte  WELLL.kom.

Vriendelijke groet,

Trudy Kanselaar