Lash Styles

pic12

1 op 1(natural)

Bij deze look gebruiken we iets dikkere haartjes waarbij we 1 haartje op ieder van uw eigen wimpers plaatsen, de dikte van deze haartjes hangt af van de natuurlijke dikte van uw eigen haartjes. Onze wimperstylist styled de vorm en lengtes naar uw verwachtingen uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.

pic10

2 op 1(volume)

Bij deze Look gebruiken wij dunnere haartjes waarvan we er 2 in waaiervorm op een ieder van uw eigen wimpers plaatsen, deze look geeft meer volume en tegelijk een meer zachtere look. Onze wimperstylist styled de vorm en lengtes naar uw verwachtingen uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.

pic20

3 of meer op 1 (3D Plus)

Deze look is de meest glamoreuze look voor een ieder die graag drama en beauty willen combineren. Het vergt een techniek waar wij uren aan training hebben ingestopt. Hierbij gaat het om 3 of meer dunnere haartjes die handmatig in een waaiervorm aan 1 van uw eigen wimper haartjes gezet worden. Ook deze look kan onze wimperstylist in vorm en lengtes aanpassen naar uw verwachtingen uiteraard naar gelang de sterkte van uw eigen wimpers.


Wat anderen vinden van WELLL: