Wimperextensions

WELLL. heeft al zo’n 7 jaar ervaring in het zetten van wimper extensions zowel individuele extensions als de oude cluster extensions. Recentelijk hebben wij hier weer een bijscholing in gevolgd en door middel van online workshops en praktijk trainingen blijven wij leren van andere master lash technicians in de wereld. Alleen door deze trainingen te blijven volgen geloven wij erin dat wij de beste service aan onze klanten kunnen blijven leveren.

De nieuwe generatie wimper extensions geven een veel natuurlijker effect zonder daarbij uw eigen wimpers te beschadigen. Ook blijven ze veel langer zitten dan voorheen. Een nieuwe techniek is verschenen uit Rusland en Korea die er voor zorgt dat u nu zelfs een 3D tot 6D effect kunt verkrijgen.

Voordat u uw keuze maakt is het belangrijk om te weten dat alle resultaten per klant verschillend zijn ivm de hoeveelheid natuurlijke wimpers die u heeft. Ook de sterkte van uw eigen wimpers speelt hierbij een grote rol. Wij zullen per behandeling adviseren welke methode haalbaar en geschikt is voor u.

Wimpers zijn een kostbaar bezit en deze laten accentueren d.m.v. professionele individuele wimper-extensions vergt daarom de juiste kennis en onderhoud.

WELLL beschikt over de juiste kennis en certificaten om deze behandeling veilig en hygienisch uit te kunnen voeren.

Wimperextensions

 


 

Wat anderen vinden van WELLL: