Wax Weetjes

Hoe lang moeten de haartjes zijn?

Als je altijd hebt geschoren laat dan je haartjes het liefst 3 weken groeien voor je behandeling. Doe dit nou gewoon, want het is niet leuk om naar huis gestuurd te worden met haartjes die te kort zijn om te waxen. Voor je benen zou dit naar gelang het type haargroei dat je hebt zelfs iets langer kunnen duren.

 

Hoe lang blijft het gladde resultaat?

Het verschilt echt per persoon maar je zult in de eerste 3 weken na je wax beurt een geringe terug groei zien en pas na de 3 weken zal de groei weer toenemen. Het is dus aan te raden iedere 4 weken te waxen. Bij klanten die altijd geschoren hebben komt het super gladde resultaat meestal een paar behandelingen later, dit ivm met trage stoppeltjes die nog uit moeten groeien. Ben je eenmaal een diehard waxer dan zul je zien dat het de haargroei echt afneemt!

 

Doet dat nou geen pijn?

Ja we kunnen niet liegen, natuurlijk doet het een beetje pijn, en voor de één iets meer als voor de ander MAAR er is geen enkel persoon die niet gewaxt kan worden! Ben je echt heel bang om gewaxt te worden of heb je ooit een slechte ervaring meegemaakt. Dan is het verstandig om voor de Sensitive Wax behandeling te kiezen, wij nemen dan meer tijd voor je en kunnen je de juiste hulp bieden om toch door te zetten, hier zijn wij gespecialiseerd in!

 

Waarom zou ik waxen?

Tja waarom zou je blijven scheren?

Waxen geeft een compleet glad resultaat i.p.v. bij scheren al stoppeltjes na een paar uur. Waxen behoeft maar gemiddeld 1x per maand i.p.v. scheren elke dag. Waxen veroorzaakt afname van haargroei i.p.v. scheren veroorzaakt een dikkere structuur van het haar. Die gladheid van waxen is gewoon niet te evenaren! Denk maar aan die super gladde huid, OVERAL! Ja, ook daar ja!

 

Hoe vaak moet ik waxen?

Mocht je dit mooie resultaat willen behouden dan kun je echt het beste om de 3 tot 4 weken waxen. WELLL houd het resultaat bij en zal aan de hand hiervan kunnen adviseren of je misschien sneller kunt waxen of juist langer moet wachten tot je volgende afspraak.

 

 

Hoe zit het met de hygiene?

Schoon, schoon, schoon! En dit willen wij ook graag zo houden! schone spatels, schone wax potten in een schone gedesinfecteerde behandelkamer. Waarom denkt u dat we voor wit gekozen hebben.

 

pic31

Zo zijn onze manieren.

WELLL voert alle wax behandelingen uit die u zich maar kunt voorstellen, JA! ALLES! Dit betekend dat wij verwachten van u ons met een gezonde lichaamshygiene te bezoeken. Dus; fris gedoucht en lekker ruikend!

 

Waarom betalen mannen meer dan vrouwen?

De gemiddelde man is een stukje groter dan de vrouw, en over het algemeen hebben mannen iets meer haar dan vrouwen. WELLL wil de kwaliteit blijven garanderen, niet afraffelen! Daarom plannen wij voor mannen iets meer tijd in.

 

Moet ik het nog bijhouden tussen de behandelingen door?

Nee alstublieft niet, de haartjes komen zachter en dunner terug maar wanneer u tussendoor gaat scheren worden ze meten weer dikker! Dus niet doen.

 

Mag ik mijn kleding aanhouden?

Ehm nee! Bij de meeste wax behandelingen zult u toch echt uw kleding uit moeten doen, we werken met vloeibare produkten die anders vlekken kunnen nalaten op uw kleding. Ook is het voor ons erg onhandig als er kleding in de weg zit. Maakt u zich geen zorgen, u zult zich binnen enkele minuten weer op uw gemak voelen. En het is een beetje hetzelfde als je zou vragen aan de kapper of je je hoed mag ophouden.

 


 

Wat anderen vinden van WELLL: