Waxing

Waxen in schiedam of vlaardingen, doet u bij WELLL.

Waxen is een van onze grootste passies. Overweegt u voor het eerst te laten waxen of zoekt u een nieuwe wax salon Lees dan vooral even verder!

Wij zijn al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in het ontharen door middel van wax (hars) De afgelopen jaren hebben wij het genoegen gehad deze kennis te mogen delen in het lesgeven aan nieuwe wax professionals.

Heeft u een zeer slechte ervaring met waxen of bent u enorm gevoelig en heeft het waxen altijd zeer gedaan bij u? Of bent u altijd best nerveus voor een wax afspraak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stemmen onze afspraken af per klant.

Na velen jaren ervaring in het ontdekken van verschillende pijngrenzen bij klanten zijn wij er van overtuigd dat wij iedereen kunnen behandelen, en zelfs de zeer gevoeligste klanten zover kunnen krijgen om toch door te zetten. Het is onze missie om iedereen de positieve kanten van een wax behandeling te doen ervaren. Wij gaan discreet met uw privacy om en weten u goed op uw gemak te stellen.

De verschillende typen wax die wij gebruiken zijn zeer geschikt om de meest uiteenlopende haar en huidtypen te behandelen bij zowel mannen als vrouwen.

Voor de grotere oppervlakten gebruiken wij een zachte vloeibare wax die wij met een schone spatel heel dun aanbrengen. Voor de allergevoeligste gedeelten gebruiken wij de zogenaamde warm wax, deze is velen malen zachter dan het ouderwetse rollersysteem met doekje.

Spraytanning

 


 

Wat anderen vinden van WELLL: