Welke gezichtsbehandeling heb ik nodig?

Hieronder hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Onze schoonheidsspecialist zal naar gelang de huiddiagnose de produkten aanpassen of u adviseren de behandeling uit te breiden. Al deze behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met bijvoorbeeld een wenkbrauw behandeling of een hydraterend oogbehandeling.

facial-1

1 uurs behandeling (€35)

Deze behandeling is erop gericht om uw huid een goede oppepper te geven. Na een korte reiniging en huiddiagnose zullen wij uw huid diep reinigen d.m.v. stoom en peeling. Tevens wordt er extra goed aandacht gegeven om de verstopte porien te reinigen. Hierna een masker naar huidtype. Als afsluiting wordt uw ph waarde weer in balans gebracht en zal er een geschikte dag-verzorging aangebracht worden. U zult naar huis gaan met een super schone gladde huid. Deze behandeling is geschikt voor iedereen en is daarom een goede kennismaking met gezichtsbehandelingen.

1,5 uurs behandeling (€55)

Deze behandeling heeft naast het reinigende ook een grote focus op het ontspannende effect. Na een korte reiniging en huiddiagnose zullen wij uw huid diep reinigen d.m.v. stoom en peeling. Tevens wordt er extra goed aandacht gegeven om de verstopte porien te reinigen. Hierna ontvangt u een uitgebreide gezichts massage. De massage is puur op uw ontspanning gericht en zult u versteld doen staat. De behandeling sluiten wij af met een masker naar huidtype en uiteraard het herstellen van de ph waarde plus aanbrengen van geschikte dag-verzorging. Deze behandeling is een must voor iedereen die echt even wil ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.


Wat anderen vinden van WELLL: